Jugadors

Les claus de la renovació de Jordi Alba

Les claus de la renovació de Jordi Alba
Les claus de la renovació de Jordi Alba
Jordi Alba va parlar de la seva situació personal la setmana passada després del partit del Barça al Wanda Metropolitano. El futbolista blaugrana vol quedar...

Jordi Alba va parlar de la seva situació personal la setmana passada després del partit del Barça al Wanda Metropolitano. El futbolista blaugrana vol quedar-se al club i el seu contracte expira el 30 de juny de 2020. Alba es va mostrar sorprès perquè el club encara no l’havia cridat per renovar el contracte. És l’últim dels futbolistes titulars que té el seu futur sense resoldre i aquest és el seu malestar.

Mundo Deportivo informa aquest dimarts del contingut de la primera presa de contacte entre els representants de Jordi Alba i el club. 

El club té la intenció d’oferir a Jordi Alba tres anys més de contracte. Una proposta que serà difícil d’acceptar si no és amb unes condicions econòmiques millorades, perquè Alba té ofertes d’equips Top d’Europa (com a mínim Juventus i Manchester United) i perquè sent que se no se li ha donat la prioritat necessària al seu cas.

Miguel Rico apunta a Mundo Deportivo que el Barça ho tindrà complicat per igualar econòmicament les propostes de fora. Ara bé, la voluntat d’Alba, que va fer pública fa només uns dies, és la de quedar-se al club i retirar-se al Barça.

COMENTARIS