Jugadors

Les condicions andorranes per a Piqué

Les condicions andorranes per a Piqué
Les condicions andorranes per a Piqué
El Diari d’Andorra va assegurar fa uns dies que Gerard Piqué té previst comprar el FC Andorra, equip de futbol del Principat que actualment disputa la...

El Diari d’Andorra va assegurar fa uns dies que Gerard Piqué té previst comprar el FC Andorra, equip de futbol del Principat que actualment disputa la Primera Catalana. El central podria aprofitar l’aprovació de la nova legislació andorrana, ja que fins ara no era possible aportar capital privat en un club de futbol del país. En declaracions a RAC1, Olga Gelabert, ministra de Cultura, Joventut i Esports d'Andorra, ha exposat el seu punt de vista. 

Projecte de compra de Piqué

“Piqué no ha presentat cap projecte. Serà la Secretària d'Estat d'Esports la que donaria el vistiplau a aquesta compra”. 

"Avui en dia la llei no permet que ningú pugui comprar un club esportiu andorrà. Però en la llei que votarem, segurament la setmana que ve, es preveu que en els equips que juguin en lligues estrangeres, com el cas del FC Andorra, permetríem que el club pugui crear una secció esportiva professional i aquesta pugui ser una societat anònima d'objectiu esportiu que podria comptar amb la participació privada d'una societat o d'una persona física”. 

Plans de Piqué

"Va ser una grata sorpresa. La notícia que tenim és pels mitjans de comunicació".

"No tinc constància que hi hagi cap contracte privat entre el president del club i Piqué".


COMENTARIS