Notícies

Les explicacions de Rakitic del viatge a la 'Feria de Abril'

Les explicacions de Rakitic del viatge a la 'Feria de Abril'
Les explicacions de Rakitic del viatge a la 'Feria de Abril'
Ivan Rakitic va donar la cara després de la polèmica generada pel viatge a la 'Feria de Abril' de Sevilla el dia següent de caure eliminat contra el...
Rakitic Sevilla

Ivan Rakitic va donar la cara després de la polèmica generada pel viatge a la 'Feria de Abril' de Sevilla el dia següent de caure eliminat contra el Liverpool a la Champions. El migcampista croat va dir que si havia de demanar perdó, ho faria però que no es penedia d'haver-ho fet perquè "el més important és la família." Aquestes són les frases més destacades de Rakitic en la compareixença posterior al partit contra el Getafe.

El viatge a la 'Feria de Abril' i la fotografia

"No tinc problemes per demanar perdó. Si l'he de demanar, el demano. Sóc pare i marit i la família és el més important. Vaig anar a Sevilla per veure la família i per a mi, és prioritari. Si ara em truca la meva filla, hi vaig corrent.  Volia estar amb les meves noies. Sortir al carrer, és normal, he de menjar amb la meva família."

"Sóc molt obert i em van demanar una foto, ja està. Però dins del camp sempre dono el 100% i vull el millor per al club. Respecte moltíssim a l'afició."

La visita dels Boxis Nois a casa de Rakitic 

"No entenc per què ha sortit a la premsa… Sí, van venir dues persones d'ells a casa, no hi va haver problemes, em van donar suport i em van dir que em volien donar una placa d'agraïment."

Futur al Barça

"Per a mi poder formar part del millor club del món és un orgull i ho vull fer molts anys més."

COMENTARIS