Les millors frases de Piqué a 'La Resistencia'

Les millors frases de Piqué a 'La Resistencia'
Les millors frases de Piqué a 'La Resistencia'
Gerard Piqué es va autoinvitar aquesta setmana al programa La Resistencia de Movistar i aquest dijous va ser el convidat estrella en una entrevista on no ha...

Gerard Piqué es va autoinvitar aquesta setmana al programa La Resistencia de Movistar i aquest dijous va ser el convidat estrella en una entrevista on no ha deixat a ningú indiferent. El central blaugrana s'ha mostrat desbocat i ha tocat tots els temes amb alguns titulars que no tenen desperdici.

L'Espanyol

"L'afició de l'Espanyol és molt creativa. Feu unes cançons... 'Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo.Tu hijo es de Wakaso'. Ho posen tot en un, jo em descollono..."

"Els diners que tinc? En patrimoni tinc més que el pressupost de l'Espanyol aquest any. No, no és 57 milions, és molt més."

El sexe... i el Madrid

"Quantes vegades he follat l'últim mes? Compten les del Bernabéu?"

Ibrahimovic

"És la persona que li agraden més els diners del món. Un dia va dir 'tenir diners no és important', ens vam quedar tots callats i va dir ' tenir moooolts diners és important'."

El grup de Whatsapp del Barça

"Es diu FC Barcelona i la foto és l'escut. Som molt creatius, sí... Hi som tots els jugadors i alguns que ja no hi són però que encara no han marxat del grup... Em sap greu fer-los fora!" 

"De vegades fico gent random com Roncero o Duro... Hi posem porquets o 'Duro, me la poses dura' ... i després els fem fora. No sé si arriben a saber que som nosaltres..."

L'humor de Messi

"És bastant troll, té un humor molt irònic. Et deixa tocat. Després es descollona.... Hi ha bon ambient al vestidor!"

La llibertat dels presos polítics, Rosell i Nuñez

"Jo demanava la llibertat dels presos perquè crec que hi són de forma injusta. Dels altres temes, no m'hi poso perquè no ho sé."
 

COMENTARIS