Notícies

Les negociacions per renovar Munir no avancen

Les negociacions per renovar Munir no avancen
Les negociacions per renovar Munir no avancen
Només 3 jugadors del primer equip del Barça acaben contracte el pròxim 30 de juny: Vermaelen, Samper i Munir. Sobre els 2 primers, el Barça en principi...
Munir

Només 3 jugadors del primer equip del Barça acaben contracte el pròxim 30 de juny: Vermaelen, Samper i Munir. Sobre els 2 primers, el Barça en principi no té previst oferir la renovació i hi ha moltes possibilitats que marxin amb la carta de llibertat. L’altre futbolista, Munir, sí que entra en els plans de la direcció esportiva i el club ja fa temps que està intentant tancar la renovació.

Tot i això, les negociacions amb l’agent del futbolista, no avancen i s’han quedat en punt mort quan només falta un mes i mig perquè el futbolista pugui negociar contracte amb qui vulgui. Així ho revela Mundo Deportivo que apunta que la setmana passada hi va haver una reunió però no es va avançar gens per desencallar el tema.

Les pretensions de Munir passen per millorar substancialment l’actual contracte, que data de la primera vegada que va pujar al primer equip l'any 2015. Després de 2 cessions a València i Alabès, el jugador considera que ha de tenir un contracte a l’estatus actual de la plantilla i caldrà veure fins on arriba el Barça en aquestes negociacions.

Des de la direcció esportiva voldrien tancar aviat aquest assumpte perquè a partir de l’1 de gener, Munir podria negociar amb qualsevol club per marxar la pròxima temporada sense que el Barça vegués un euro.

COMENTARIS