Les novatades que van superar Arda Turan i Aleix Vidal

Dues proves senzilles, aquest diumenge al vespre, i amb aplaudiments finals en ambdós casos

Les novatades que van superar Arda Turan i Aleix Vidal
Les novatades que van superar Arda Turan i Aleix Vidal

Dues proves senzilles, aquest diumenge al vespre, i amb aplaudiments finals en ambdós casos

Arda Turan Aleix Vidal

La tradició de gastar alguna novatada als jugadors que arriben nous a la plantilla del FC Barcelona no es perd amb el temps. Els últims a arribar han sigut Arda Turan i Aleix Vidal. Després de dues setmanes tranquil·les finalment els va tocar 'patir' aquest diumenge al vespre (hora local) a Washington després de sopar, segons publiquen els mitjans desplaçats a la gira nord-americana.

Arda Turan va haver de pujar a una cadira perquè tothom el veiés i parlar durant un minut en castellà presentant-se i explicant les sensacions dels primers dies al club. El gran problema per a ell va ser que domina molt poc aquest idioma. A més d'un li va costar entendre el que deia el turc, però al final tot va acabar en aplaudiments per al nou jugador blaugrana.

Aleix Vidal li va tocar fer una cosa semblant. A ell li van demanar que expliqués una anècdota graciosa, també sobre una cadira. El català, més despreocupat i amb un accent andalús après durant la seva etapa al Sevilla i l'Almeria, va explicar un acudit sobre xinesos. Els companys també el van aplaudir.

Els precedents, amb més mala bava

Aquestes novatades són de nivell força baix si recordem episodis passats de bromes dins del vestidor. Per exemple, un reguitzell de regals curiosos: A l'independentista Oleguer Presas li van regalar la biografia de Franco; a Rafa Márquez li van donar un CD d'Alejandro Sanz, ja que la seva parella era l'ex del cantant; a Thuram li van regalar una canya de pescar, deixant entendre que ja tenia edat de retirar-se, o fins i tot va aparèixer una ovella negra dins el vestidor, després de les declaracions d'Edmílson dient que hi havia una "ovella negra" a la plantilla.

COMENTARIS