Seccions

Les seccions del Barça a Europa: cap Champions en 3 dels últims 4 anys

Les seccions del Barça a Europa: cap Champions en 3 dels últims 4 anys
Les seccions del Barça a Europa: cap Champions en 3 dels últims 4 anys
Aquest cap de setmana el Futbol Club Barcelona va viure una nova decepció europea, aquesta vegada amb l'handbol. L'equip de Xavi Pascual era el gran...
Barça handbol

Aquest cap de setmana el Futbol Club Barcelona va viure una nova decepció europea, aquesta vegada amb l'handbol. L'equip de Xavi Pascual era el gran favorit per conquistar la Champions però va caure derrotat a les semifinals davant el Vardar malgrat haver dominat de 8 gols de diferència durant alguna fase del partit. 

La desfeta de Colònia se suma a la de les altres seccions de l'entitat en les últimes setmanes. Fins a 7 seccions del club havien arribat amb opcions de ser el millor club europeu però totes han anat caient en els moments decisius. El primer equip de futbol a les semis contra el Liverpool, el femení a la final contra l'Olympique de Lió, el juvenil a les semis de la Youth League davant el Chelsea, el bàsquet a quarts contra l'Efes i l'hoquei, el futbol sala i l'handbol a les semis de la Final Four de les seves respectives Champions.

Aquesta sequera de trofeus europeus és una tònica habitual en els últims anys. Des del 2015, quan Bartomeu va guanyar les eleccions, el Barça no ha guanyat cap Copa d'Europa de cap secció en 3 de les 4 temporades. Només es va sumar un títol europeu l'any 2018 amb el Barça d'hoquei patins. La resta, decepcions.

COMENTARIS