Mercat

Les traves per fitxar Lenglet

Les traves per fitxar Lenglet
Les traves per fitxar Lenglet
El Barça ha trobat un fort impediment pel traspàs de Clément Lenglet, el jove central del Sevilla. L’equip blaugrana pretenia negociar el pagament i,...

El Barça ha trobat un fort impediment pel traspàs de Clément Lenglet, el jove central del Sevilla. L’equip blaugrana pretenia negociar el pagament i, fins i tot, el cost del fitxatge, però el club andalús s‘ha tancat en banda. 

El director esportiu del Sevilla, Joaquín Caparrós, va deixar ben clar que la seva entitat no pretén asseure’s amb els blaugranes per tractar la sortida del francès, i que l’única manera que el futbolista té per marxar, és pagant la clàusula de rescissió, valorada en 35 milions d’euros. 

Traspàs de Lenglet

"El Sevilla no traspassa a Lenglet. Això segur. Per llei, poden pagar la clàusula però no hi ha res a negociar. O paga la clàusula o es queda, no hi ha res més a dir".

"És un jugador nostre i ja va passar el reconeixement mèdic i haurà entrenar. I si això segueix així, haurà de viatjar a Benidorm per fer la pretemporada. El que està molt clar és que el Sevilla no vol traspassar-lo. Per això se li va fer una oferta, perquè volem que es quedi "

COMENTARIS