Jugadors

L'escena que il·lustra els problemes de Bojan al Barça

L'escena que il·lustra els problemes de Bojan al Barça
L'escena que il·lustra els problemes de Bojan al Barça
Bojan ha concedit una entrevista a L’Equipe on recorda els seus inicis, complicats, al Barça.Inicis"El Bojan del Barcelona era un jugador de...

Bojan ha concedit una entrevista a L’Equipe on recorda els seus inicis, complicats, al Barça.

Inicis

"El Bojan del Barcelona era un jugador de futbol 100%, però no estava preparat per suportar tot l'impacte mediàtic. Era un jove de 17 anys que jugava en un club com el Barça. Va ser un gran xoc. Em vaig trobar en un vestidor en el qual estava Eto'o, Puyol, Maxwell, Iniesta ... de totes maneres, cada dia era un somni”.

"Recordo el meu primer dia. Estava assegut a cinc metres del lloc on estaven les ampolles d'aigua. Tenia set, però mai em vaig aixecar a agafar una ampolla. Tenia por de fer alguna cosa malament ".

Ansietat

“Vaig començar a estar angoixat. Tot em queia a sobre, tot va explotar”

“Vaig poder seguir jugant, però estava en tractament i sota seguiment psicològic, estava millor protegit. I gràcies als medicaments vaig poder seguir jugant".

Eurocopa del 2008

“Si hi hagués anat, hauria estat malament". 

“Les ganes i la motivació eren més forts que l'ansietat. En un partit al Camp Nou, que era suplent, estava malament, em va venir tot ... però vaig sortir a escalfar, vaig notar la calor del públic, l'amor de la gent. Jugar et dona força, et treu la por".

Joves

“Els diria que no tinguin pressa per voler jugar la Champions ja aquesta mateixa temporada, que estiguin tranquils, el seu moment arribarà. I que gaudeixin”.

COMENTARIS