Rival

Vinicius, 2 mesos de baixa

Vinicius, 2 mesos de baixa
Vinicius, 2 mesos de baixa
La derrota del Madrid contra l’Ajax a la Champions League i la conseqüent eliminació no és l’únic maldecap pel club blanc. L’equip de...

La derrota del Madrid contra l’Ajax a la Champions League i la conseqüent eliminació no és l’únic maldecap pel club blanc. L’equip de Solari podria perdre tres futbolistes de cara als propers compromisos. 

El primer en lesionar-se contra l’Ajax ha estat Lucas Vázquez, que ha deixat el seu lloc a Gareth Bale. El gal·les, titular contra el Barça a la Lliga, ha tornat a ser suplent en un partit transcendental. 

Vinicius també ha hagut de marxar abans d’hora al patir una lesió muscular i ha abandonat el camp entre llàgrimes. Aquest dimecres al matí, el Madrid ha confirmat que estarà 2 mesos de baixa i no podrà tornar als terrenys de joc fins al final de temporada per culpa d'un "trencament dels lligaments de l'articulació tibioperonea de la cama dreta."

Finalment, Bale s’ha doblegat el turmell, i sembla que podria patir un esquinç de primer grau, però no és segur el temps de baixa.

COMENTARIS