Seleccions

L'espectacular dada de Paco Alcácer

L'espectacular dada de Paco Alcácer
L'espectacular dada de Paco Alcácer
Paco Alcácer continua en estat de gràcia. El davanter va ser suplent en el partit d'Espanya contra Anglaterra però només un minut després d'entrar al...
paco alcácer

Paco Alcácer continua en estat de gràcia. El davanter va ser suplent en el partit d'Espanya contra Anglaterra però només un minut després d'entrar al terreny de joc ja va ser capaç de marcar un gol. La diana de l'actual jugador del Borussia Dortmund va ser l'1-3 pel combinat de Luis Enrique que va acabar caient per 2-3.

Les dades d'Alcácer aquesta temporada són més que espectaculars. Ha marcat 10 gols en els 227 minuts: 3 amb la selecció en 106 minuts i 7 amb el Borussia en 171. A més, crida l'atenció una dada que demostra el moment de forma que està vivint: els 10 gols que ha anotat han estat en 10 rematades, xifra que representa un 100% d'efectivitat.

El futbolista valencià torna a somriure després de 2 temporades on no va tenir gens de protagonisme al Barça i la possibilitat de sentir-se important en un club com el Borussia han ajudat a millorar la confiança d'un Alcácer pletòric.

COMENTARIS