Gossip

L'essencial conversa entre Messi i Neymar

L'essencial conversa entre Messi i Neymar
L'essencial conversa entre Messi i Neymar
Neymar era l'estrella de Brasil quan va fitxar pel Barça. Però quan va arribar a Barcelona el vestidor del Camp Nou estava replè d'estrelles que ja...

Neymar era l'estrella de Brasil quan va fitxar pel Barça. Però quan va arribar a Barcelona el vestidor del Camp Nou estava replè d'estrelles que ja ho havien guanyat tot a tots els nivells. 

El davanter tenia 22 anys i a l'inici es mostrava tímid. Ningú dubtava del seu talent, però sobre la gespa no acabava de mostrar el virtuosisme habitual que se li pressuposava. Fins que Messi va intercedir-hi a la mitja part d'un partit. Així ho ha explicat Neymar a un programa de televisió. 

Messi

"Em va veure que estava mig plorant perquè no havia fet un bon primer temps. Messi va veure que estava trist i va començar a parlar amb mi: 'Has de ser tu. Juga el teu futbol i no et deixis intimidar'".

Barça

"Vulguis o no, jugar amb tantes estrelles et retreu. Et fa com una mica de vergonya. Després de parlar amb ell em vaig començar a deixar anar, a mostrar el meu futbol i a tenir confiança. Va ser quan em vaig relaxar, vaig trobar la felicitat i va començar una amistat molt gran".


COMENTARIS