Lesions

L'evolució d'Umtiti convida a l'optimisme

Descartat pels pròxims partits, no està previst operar-lo i podria tornar a mitjan novembre

L'evolució d'Umtiti convida a l'optimisme
L'evolució d'Umtiti convida a l'optimisme

Descartat pels pròxims partits, no està previst operar-lo i podria tornar a mitjan novembre

Samuel Umtiti

| L'Équipe

La incertesa al voltant de l'evolució de la lesió de Samuel Umtiti és elevada. Sense un motiu clar de la lesió (el comunicat mèdic parlava d'unes molèsties al genoll esquerre), el futbolista està seguint un tractament conservador per intentar evitar una operació que l'allunyaria uns quatre mesos dels camps de futbol.

I, encara que la intervenció no està del tot descartada, la progressió del futbolista convida a l'optimisme, segons que explica Edu Polo avui a Mundo Deportivo. En aquest punt, la idea és que torni a jugar a mitjan novembre, després de perdre's els partits contra Sevilla, Inter i Madrid.

Segons Polo, el futbolista pateix una inflamació al cartílag del genoll, que frega amb la ròtula. Això li provoca molèsties i segrega líquid, que li infla els genolls. És per això que els serveis mèdics del club l'infiltren la zona (per reduir el mal) i el punxen per treure-li líquid, però sobretot Umtiti necessita descans. El tractament actual consisteix en un treball de reeducació física per evitar que hi hagi fricció i un procés de reforç muscular als quàdriceps, per evitar l'estrès dels genolls.

El central fa temps que arrossega aquestes molèsties i, com es veu, solucionar-les no és un procés precisament ràpid. Segons que explica Toni Juanmartí avui a l'Sport, després del partit de Leganés es va decidir a fer una pausa, ja que les dificultats per jugar anaven a pitjor. I no va ser fins que Valverde li va dir que s'oblidés de la competició i se centrés en el genoll que, segons el periodista, no va acceptar parar. Va ser l'entrenador qui li va dir que no s'obsessionés amb voler estar a punt pel partit amb el Madrid, perquè no l'usaria si no es trobava al 100%.

COMENTARIS