Analytics

L'exhibició de De Jong contra el Madrid en números

L'exhibició de De Jong contra el Madrid en números
L'exhibició de De Jong contra el Madrid en números
Aquest dimarts Frenkie De Jong es va doctorar en un partit de la màxima categoria europea en un escenari d'impacte com el Santiago Bernabéu. El...
De Jong Madrid Modric

Aquest dimarts Frenkie De Jong es va doctorar en un partit de la màxima categoria europea en un escenari d'impacte com el Santiago Bernabéu. El migcampista holandès va ser un dels millors futbolistes en la golejada de l'Ajax (1-4) i va passar per sobre del mig del camp rival format per jugadors de la talla de Modric, Kroos o Casemiro.

Les dades del partit demostren la incidència del futur futbolista blaugrana, ja que va ser el jugador de l'Ajax que més pilotes va tocar (77), més passades va completar (55) i més percentatge d'encert en la passada va tenir (89,1%). La seva presència a la gespa va ser molt mòbil, com es pot comprovar en aquesta gràfica de mapa de calor on es mostren les regions que més va trepitjar i es pot comprovar que va interactuar per moltes zones.

En l'aspecte defensiu, també va oferir una bona feina i va recuperar fins a 6 pilots, el 3r jugador de l'Ajax que més en va recuperar. L'única taca a l'expedient va ser una pilota perduda prop de l'àrea que Benzema gairebé aprofita per marcar un gol però que va acabar fallant.

A banda dels números, De Jong també va demostrar tenir una gran personalitat i no es va amagar en els moments més calents del partit. Va demanar la pilota i es va erigir en el líder de l'equip al mig del camp en un partit de la màxima transcendència. Molts aficionats culers ja es freguen les mans amb l'arribada de Frenkie De Jong el pròxim estiu...

COMENTARIS