Analytics

L’exhibició de Messi a Cornellà

L’exhibició de Messi a Cornellà
L’exhibició de Messi a Cornellà
El partit de Messi contra l’Espanyol va ser sublim. L’argentí va anotar dos gols de falta i va mostrar aquella autoritat incontestable que el va...

El partit de Messi contra l’Espanyol va ser sublim. L’argentí va anotar dos gols de falta i va mostrar aquella autoritat incontestable que el va imparable. Messi, a Cornellà, va semblar alguna cosa més que el cinquè millor jugador del món a ulls dels votants de la Pilota d’Or. 

Les seves estadístiques sobre la gespa expliquen la incidència de l’argentí en el derbi: va realitzar 66 intervencions en 90 minuts, el que il·lustra l’alta freqüència amb què va estar en contacte amb la pilota. El desequilibri de Messi s’explica amb una altra dada: va completar 10 regats, tants com tot l’Espanyol en conjunt. El protagonisme de l’argentí també implica que fos el blaugrana que més faltes va rebre: 5, un terç de les 15 de tot el Barça. 

La importància de Messi a Cornellà s’explica, però, per la seva efectivitat a l’àrea de Diego López. Els seus dos gols de falta ja són gairebé història del barcelonisme, i a més va fer l’assistència del gol de Dembélé. L’argentí és el màxim assistent de la Lliga, amb 8 passades decisives.  
  

COMENTARIS