Lliga

L'homenatge de l'Athetic a Puyol

L'homenatge de l'Athetic a Puyol
L'homenatge de l'Athetic a Puyol
Carles Puyol va viure aquest dissabte un homenatge ben especial a San Mamés. El central blaugrana, de 40 anys, va rebre la distinció One Club Man', que...

Carles Puyol va viure aquest dissabte un homenatge ben especial a San Mamés. El central blaugrana, de 40 anys, va rebre la distinció One Club Man', que reconeix la trajectòria d'un futbolista que ha vestit només la samarreta d'un equip de futbol. 

L'exblaugrana, que va debutar i va retirar-se al Barça, succeeix així a Matt Le Tissier (Southampton), Paolo Maldini (Milan) i Sepp Maier (Byern de Munich). 

Puyol va agrair el reconeixement abans del partit de l'Athletic contra el Betis: "Estic molt content de ser aquí. Em fa molta il·lusió aquest premi perquè aquest club valora la fidelitat per un equip. Els partits a San Mamés sempre eren especials".

El defensa, a més, va elogiar la filosofia de l'Athletic de jugar únicament amb jugadors de casa. "No és fàcil competir en aquesta lliga amb la filosofia de l'Athletic Club. M'han tractat molt bé. Cal donar valor a la seva filosofia i competir amb ella en la millor lliga del món. Tots ens sentim orgullosos de l'Athletic". 

COMENTARIS