En profunditat

L'hora d'Abel Ruiz?

L'hora d'Abel Ruiz?
L'hora d'Abel Ruiz?
La baixa confirmada de Luis Suárez i la molt probable d'Ousmane Dembélé per a la final de Copa obren la porta de la titularitat per a 2 de les 3...
Abel Ruiz

| FCB

La baixa confirmada de Luis Suárez i la molt probable d'Ousmane Dembélé per a la final de Copa obren la porta de la titularitat per a 2 de les 3 posicions ofensives. Valverde pot aprofitar els 2 pròxims partits de Lliga per fer proves de cara a la final de Copa del dissabte 25 de maig, en l'últim compromís important d'aquesta temporada.

La posició de Dembélé té molts números perquè l'ocupi Coutinho, malgrat el fluix rendiment que està oferint aquesta temporada, però el lloc de Suárez té més possibles candidats com Boateng, Malcom o el jove del planter Abel Ruiz.

Boateng és l'únic davanter pur del primer equip però la seva nul·la aportació en aquests mesos a Can Barça poden ser un factor perquè Valverde ja no el faci servir més, tenint en compte que en finalitzar la temporada tornarà al Sassuolo. Malcom ha ofert millors sensacions i seria una altra alternativa però el Barça jugaria sense un davanter centre de referència i perdria capacitat golejadora.

La tercera opció seria recórrer al planter i cridar un dels davanters amb més potencial de La Masia. Abel Ruiz és un dels jugadors amb més potencial del Barça B i el club va fer un esforç gran l'any passat per renovar-lo. Té 19 anys, és el 9 titular del filial i seria una aposta per la gent de la casa en un moment on s'ha posat en dubte la seva participació.

En l'entrenament d'aquest divendres, Abel Ruiz ja ha participat en la sessió sota les ordres de Valverde i té opcions per entrar a la convocatòria per al partit contra el Getafe d'aquest diumenge. El valencià encara no ha debutat al primer equip i seria una bona oportunitat per provar-lo i comprovar si té fusta per al primer equip. És l'hora d'Abel Ruiz?

COMENTARIS