Jugadors

L'Inter també es va interessar per Arthur

L'Inter també es va interessar per Arthur
L'Inter també es va interessar per Arthur
Arthur Melo viu un moment dolç amb el Barça després d'un inici de temporada més discret. El migcampista brasiler ha confirmat les bones sensacions de la...
Arthur ovació Camp Nou

Arthur Melo viu un moment dolç amb el Barça després d'un inici de temporada més discret. El migcampista brasiler ha confirmat les bones sensacions de la direcció esportiva blaugrana quan van valorar el seu fitxatge. No van ser els únics. Segons apunta aquesta dimarts el portal le10sport, just abans de l'enfrontament d'aquesta nit entre Inter i Barça, resulta que l'equip italià també va anar al darrere del migcampista brasiler.

De fet apunten que l'Inter gairebé aconsegueix fitxar-lo, però que l'aparició del Barça, amb una oferta superior de 31 milions d'euros, i la perspectiva de formar part de la plantilla blaugrana, va convèncer al jugador.

Le Corriere dello Sport també explica avui que Piero Ausilio va enviar la seva mà dreta a seguir Arthur al Brasil, confirmant aquest interès.

Arthur és avui dia titular amb el Barça. Veure'm però si forma part de l'11 aquesta nit. Per partits fora de casa de Champions el perfil d'Arturo Vidal -i abans de Paulinho- podria fer canviar de parer Ernesto Valverde.

 

COMENTARIS