Mercat

L'Inter vol rebaixar el preu de Rafinha

L'equip vol comprar el jugador, però per menys dels 35 milions pactats

L'Inter vol rebaixar el preu de Rafinha
L'Inter vol rebaixar el preu de Rafinha

L'equip vol comprar el jugador, però per menys dels 35 milions pactats

Rafinha Alcántara

Rafinha ha jugat la segona part d'aquesta temporada cedit a l'Inter de Milà, equip on ha aconseguit fer-se un forat i convertir-se en un jugador important. No és estrany, doncs, que el futbolista format al planter vulgui continuar al calcio.

Per fer-ho, el contracte de cessió entre Barça i Inter ja preveia una clàusula de traspàs del futbolista. Inicialment, els llombards no la volien, però van accedir a condicionar-la al fet que l'Inter es classifiqués per la Lliga de Campions. I com que, a l'última jornada de la Serie A, van superar la Lazio i li van prendre el quart lloc (que dona accés directe a la competició), es compleixen les condicions per executar el fitxatge.

Segons que afirma Ivan San Antonio avui a l'Sport, aquesta clàusula és d'execució obligatòria, extrem que no han reconegut cap de les dues entitats a petició de l'Inter. Però la delicada situació econòmica del club italià (que podria acabar incomplint les regles del fair play financer) fa que vulguin renegociar una clàusula que els obligaria a pagar 35 milions.

Per canviar-ho, el director esportiu de l'Inter Piero Ausilio vol començar oferint d'allargar la cessió un any més. Però el Barça tampoc vol renunciar fàcilment al que van pactar fa uns mesos: les condicons contractuals obligarien a executar la compra, de manera que el Barça tindrà la clau a l'hora de decidir què s'acaba fent.

COMENTARIS