Rival

L'objectiu de Florentino al saber que Cristiano volia marxar

L'objectiu de Florentino al saber que Cristiano volia marxar
L'objectiu de Florentino al saber que Cristiano volia marxar
Florentino Pérez va pretendre treure el màxim rèdit possible per la venda de cristiano Ronaldo quan va saber que el portuguès volia canviar d’aires....

Florentino Pérez va pretendre treure el màxim rèdit possible per la venda de cristiano Ronaldo quan va saber que el portuguès volia canviar d’aires. 

Així ho va assegurar en una reunió amb socis del Madrid per anticipar els temes que es tractaran a la Junta Ordinària i Extraordinària d’aquest diumenge. 

Sortida de Cristiano

"Les clàusules no són per a ser pagades. Si hi ha d'haver una venda, es negocia. No el volíem vendre, però se'n volia anar per raons personals i vam entendre que, per tot allò que havia fet, calia obrir-li la porta. Vam treure el màxim que vam poder".

"No vam tenir massa més ofertes que la de la Juventus". 

Partit als Estats Units

"Soc totalment contrari a la celebració de partits als Estats Units".

Reforma del Bernabeu

"El temps estimat de les obres és de tres anys i mig i serà compatible amb el calendari esportiu. L'aforament no augmentarà, només hi haurà 800 llocs nous per a gent amb discapacitat ".

"El cost de la reforma serà d'uns 525 milions d’euros: són 300 a l'obra civil, més de 100 en l’equipament tecnològic, i la resta, a millores d'instal·lacions i entorn".

COMENTARIS