Gossip

L'opció Jovic perd força

El Barça no pensa entrar en cap subhasta per al fitxatge del prometedor davanter serbi

L'opció Jovic perd força
L'opció Jovic perd força

El Barça no pensa entrar en cap subhasta per al fitxatge del prometedor davanter serbi

Luka Jovic

El Barça no pensa entrar en cap subhasta per al fitxatge del prometedor davanter Luka Jovic. El serbi de 21 anys està sent una de les revelacions de la Bundesliga amb l'Eintracht de Frankufrt i diversos clubs europeus ja li van al darrere. La direcció esportiva blaugrana també fa temps que el segueix i ha presenciat diversos partits seus per veure si encaixaria amb el perfil de davanter jove que es busca per garantir un relleu a mig termini de Luis Suárez.

Jovic agrada a la direcció esportiva per la seva tècnica, velocitat, olfacte de gol i caràcter però el Barça no està disposat a pagar una bogeria per aquest jugador. L'Eintracht de Frankufrt té previst executar l'opció de compra de 12 milions d'euros que va pactar amb el Benfica i vol obtenir un gran benefici en un futur traspàs. En alguns mitjans ja s'apunta que l'operació superaria els 60 milions d'euros, una xifra que des de l'òrbita blaugrana es considera exagerada.

Davant aquest panorama, el Barça mantindrà la calma i seguirà buscant a la recerca d'un davanter centre. Una de les opcions que també agrada a la direcció esportiva és Rodrigo, del València, però també té una clàusula molt alta: 120 milions d'euros.

COMENTARIS