Mercat

L'operació Rabiot, congelada

L'operació Rabiot, congelada
L'operació Rabiot, congelada
El nom d'Adrien Rabiot fa mesos que sona com a possible fitxatge del Barça per a la pròxima temporada. El jugador finalitza contracte el pròxim 30 de...

El nom d'Adrien Rabiot fa mesos que sona com a possible fitxatge del Barça per a la pròxima temporada. El jugador finalitza contracte el pròxim 30 de juny i el club va arribar a reconèixer en un comunicat que ha tingut contactes amb ell i el seu entorn però va negar qualsevol acord.

El migcampista del PSG té moltes propostes sobre la taula i la representant del jugador, la seva mare, ha conversat amb diversos clubs. El Barça està interessat en el jugador però les altes pretensions econòmiques han frenat l'operació. Segons informa Mundo Deportivo, l'operació ara mateix està "congelada" des dels despatxos del Camp Nou.

Per la seva banda, el jugador també viu una situació complicada perquè ha estat apartat de l'equip i actualment entrena amb l'equip de reserves, un fet que Rabiot ha denunciat davant la lliga francesa. A més, en l'aspecte personal, es va morir l'àvia materna del jugador i la representant del jugador ha aturat, momentàniament, les converses amb els clubs.

COMENTARIS