Notícies

Lopetegui: "El Madrid? No vaig tenir temps"

Lopetegui: "El Madrid? No vaig tenir temps"
Lopetegui: "El Madrid? No vaig tenir temps"
Julen Lopetegui ha trencat el seu silenci després de ser acomiadat del Reial Madrid i ha concedit una entrevista a la BBC on parla sobre el comiat del club...
Lopetegui

Julen Lopetegui ha trencat el seu silenci després de ser acomiadat del Reial Madrid i ha concedit una entrevista a la BBC on parla sobre el comiat del club blanc, la mala experiència a la selecció espanyola i el seu futur com a entrenador.

La destitució del Madrid

"Vam tenir un bon inici, l'equip jugava bé, però després vam tenir 3 setmanes molt dolentes. Només esperes tenir temps per trobar una solució perquè aquestes coses es poden solucionar durant una temporada. Estàvem segurs que aquesta situació passaria. No vaig tenir temps, aquesta és la millor manera d'explicar-me."

"Mai diré una mala paraula sobre el Reial Madrid. Entrenar en aquest club és una experiència fantàstica per a qualsevol tècnic. Esperava que podia tenir més temps però he de mirar cap al futur."

L'adeu de la selecció espanyola

"No va ser fàcil per a mi. Vaig treballar molt dur durant dos anys i estàvem preparats per fer una fantàstic Mundial. Dos mesos abans, quan vaig signar un nou contracte amb Espanya, van posar una clàusula de compra. Va ser idea de Luis Rubiales, ho vaig acordar amb ell sense problema i després va venir el Madrid..."

"Jo no vaig escollir els tempos. Vaig dir que sí, però sabia que la meva única responsabilitat era el Mundial. Mantenir-lo en secret durant un mes és impossible i no era honest. Estàvem convençuts que era millor fer una conferència de premsa per obrir i tancar el tema, i després d'això, centrar-nos en el Mundial."

"Al final, el president de la RFEF va prendre la decisió. Va ser un moment molt difícil i mai ho oblidaré perquè va ser una sorpresa. Vaig sentir que era molt injust."

Futur com a entrenador

"Un entrenador necessita estar obert però, si puc triar, prefereixo estar en les millors lligues. Anglaterra és una lliga fantàstica. Quan veus un partit a Anglaterra, pots sentir l'atmosfera, el respecte pels jugadors i els entrenadors, això és molt important. Vull sentir això. No cal dir que Espanya també és una lliga fantàstica, amb jugadors i entrenadors fantàstics, però ja ho veurem..."

COMENTARIS