Rival

Lopetegui: "El vestuari confia en mi i jo confio més en ell"

Lopetegui: "El vestuari confia en mi i jo confio més en ell"
Lopetegui: "El vestuari confia en mi i jo confio més en ell"
Julen Lopetegui  ha analitzat en roda de premsa el partit contra el Barça. El tècnic s'ha mostrat tens en algunes respostes als periodistes.Hi ha...
Lopetegui

Julen Lopetegui  ha analitzat en roda de premsa el partit contra el Barça. El tècnic s'ha mostrat tens en algunes respostes als periodistes.

Hi ha vida per a Lopetegui després del derbi

"Espero seguir respirant, no crec que em mori. Cadascú té un 100% d'energies i les meves estan 100% centrades en ajudar el meu equip".

Sense Messi

"Enfocarem el partit pensant en nosaltres, optimitzar les nostres virtuts i potenciar-les al màxim. I quan toqui, defensar bé. Al marge que hi sigui un jugador o no".

Ànim del vestuari

"Ells confien en mi i jo confio més en ells, no en tinc cap dubte. Això el que fa és ratificar que estem treballant bé i dur, amb ganes de donar una alegria a la nostra afició”. 

Pressió pel càrrec

“Tenim un partit prou atractiu demà com per pensar en aquest tipus d'històries que a mi no m’ajuden a preparar el partit. Volem arribar demà amb la millor disposició possible”.

La premsa s'ha inventat que està qüestionat?

"Jo em concentro en el meu treball d'entrenador, que és el que puc fer perquè el meu equip millori. El que dieu no m'ajuda a guanyar ni a millorar el meu equip, estem intentant millorar l'eficàcia en les dues àrees i preparar un partit molt exigent. Tinc un 100% d'energies i no malgastaré ni un 0.0001% a contestar a aquesta pregunta”.

Picabaralla de Marcelo amb la premsa 

Són situacions que afavoreixen la vostra feina, i molt poc la nostra. El que m'interessa de Marcelo és com s'entrena. La nostra no és una situació irreversible, estem a l'octubre. Vosaltres veieu el partit en una riba i nosaltres en una altra, i els interessos no coincideixen".

Isco i Marcelo

"Marcelo va tenir un cop i està bé, ha entrenat amb normalitat. Isco ha sortit d'un mes d'inactivitat, no ha jugat cap partit complet i demà veurem quina és l'alineació".

Lateral dret

"Tinc clar qui jugarà, tinc confiança en tots els jugadors que poden jugar en aquesta demarcació".

COMENTARIS