Gossip

L'ovació del vestidor a Dembélé després del partit contra l'Olympique

L'ovació del vestidor a Dembélé després del partit contra l'Olympique
L'ovació del vestidor a Dembélé després del partit contra l'Olympique
Ernesto Valverde va decidir forçar Ousmane Dembélé en el partit contra l'Olympique de Lió de la Champions malgrat que el futbolista tenia una elongació...
Dembélé

Ernesto Valverde va decidir forçar Ousmane Dembélé en el partit contra l'Olympique de Lió de la Champions malgrat que el futbolista tenia una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El francès va entrar amb 2-1 al marcador al minut 71 i el partit va finalitzar 5-1 amb diana seva inclosa. El retorn forçat va tenir la mala notícia de la lesió, ja que Dembélé va acabar amb un trencament muscular a la zona afectada que l'apartarà entre 3 i 4 setmanes dels terrenys de joc.

Ara, Javi Miguel ha revelat a El Club de la Mitjanit què va passar al vestidor després d'aquest partit de Champions. Ernesto Valverde va entrar i es va dirigir directament a Dembélé per felicitar-lo i donar-li a la mà. En aquell moment, davant de tots els companys, va alçar la veu i li va dirigir aquestes paraules: "Gràcies. Has fet un gran partit i ens has ajudat molt." En aquest moment, tot el vestidor va aplaudir i ovacionar el davanter francès, que ja sabia que tenia un trencament muscular. Els companys van voler agraïr la dedicació i entrega del jugador en un moment molt delicat de la temporada.

Actualment, Dembélé ja està treballant per recuperar-se de la lesió i la previsió és que pugui rebre l'alta mèdica abans del partit contra l'Atlètic de Madrid del dissabte 6 d'abril. Segons Javi Miguel, en aquest partit podria disputar uns 20 minuts a la segona part i, en funció de les sensacions, ja podria estar disponible per a l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Manchester United.

COMENTARIS