Notícies

Luis Enrique: "Amb aquesta idea i aquests jugadors, fins a la fi del món"

Luis Enrique: "Amb aquesta idea i aquests jugadors, fins a la fi del món"
Luis Enrique: "Amb aquesta idea i aquests jugadors, fins a la fi del món"
Després d'una primera part incòmoda, el Barça ha sabut aprofitar la superioritat numèrica a la segona part per capgirar el resultat i assegurar-se l'...
Luis Enrique roda de premsa Champions

| Getty Images #519074408

Després d'una primera part incòmoda, el Barça ha sabut aprofitar la superioritat numèrica a la segona part per capgirar el resultat i assegurar-se l'avantatge de cara a la tornada del Calderón. Una segona part que també ha servit per mostrar una reacció que es trobava a faltar després de la segona part contra el Madrid de dissabte passat i durant el primer temps d'aquest dimecres contra els matalassers. Satisfet i optimista s'ha mostrat Luis Enrique, elogiant la reacció de l'equip contra un rival, sempre incòmode.

L'Atlètic de Madrid, sempre incòmode

"Cal remarcar la dificultat de jugar contra un equip com l'Atlètic de Madrid, que et pressiona a dalt i que es replega molt bé, sense deixar jugadors despenjats. A la primera part hem estat imprecisos, hem intentat resoldre amb jugades individuals a la primera part, no en col·lectiu. Quan no surt això, tens més problemes tot i tenir els millors jugadors del món"

L'expulsió de Torres i la mitja part, claus

"A partir de l'expulsió el partit canvia. A la mitja part hem parlat de controlar i tenir una gran circulació de pilota, pocs tocs, atacant espais i arribar a situacions de rematada amb molts jugadors. Crec que ens ha sortit bé, el públic s'ha divertit. Satisfet del partit i de tornar a guanyar"

"La jugada de Torres l'he vist com tots els aficionats culers, claríssima. No hi ha més, cadascú ho veu segons els seus colors i al final ens hem de guiar pel que diu l'àrbitre, la resta són punts de vista oposats"

Reacció

"Els jugadors del Barça estan convençuts, no sempre poden jugar a les mil meravelles. Crec que cal permetre que en alguns moments no estiguem tan fluids. Tenim ganes de jugar al Calderón, però abans, a Anoeta"

"No hi ha res físic en aquests aspectes. És més un tema mental. El nivell de coratge d'entusiasme, i de cap, perquè se'n necessita molt per guanyar aquests partits, ha estat clau. L'únic 'però' és no haver marcat més gols. Ha sigut un partit molt complet"

Eliminatòria

"Des que sóc aquí, sempre he pensat que hem de jugar les eliminatòries com si fos un únic partit. Ens plantejarem el partit del Calderón per guanyar-lo, només ens val la victòria. Amb aquesta idea i aquests jugadors, fins a la fi del món. Ja veurem si ho podem aconseguir"

COMENTARIS