Seleccions

Luis Enrique deixa la selecció

Luis Enrique deixa la selecció
Luis Enrique deixa la selecció
Luis Enrique ja no és el seleccionador espanyol. La Federació espanyola ha fet públic aquest dimecres que l’exblaugrana no continuarà en el càrrec per...

Luis Enrique ja no és el seleccionador espanyol. La Federació espanyola ha fet públic aquest dimecres que l’exblaugrana no continuarà en el càrrec per la prolongació dels seus problemes personals. 

El tècnic es mantenia allunyat de les seves funcions principals des del passat mes de març, quan Robert Moreno va substituir-lo en el càrrec de manera provisional. 

Tres mesos després, l’asturià ha renunciat a la posició de seleccionador i ha fet arribar una carta exposant els seus motius a través d’un comunicat. 

Aquesta és la carta: 

“A causa que els motius que em van impedir desenvolupar amb normalitat les meves funcions com a seleccionador des del passat mes de març continuen, a dia d'avui he decidit deixar aquest càrrec.
Tot el meu agraïment als responsables de la RFEF per la confiança i la comprensió mostrada.

Agrair especialment a tots les persones que formen part de l'staff i els jugadors per la seva professionalitat. Sense oblidar-me dels mitjans de comunicació per la vostra discreció i respecte per la situació”.

Gràcies de cor".


COMENTARIS