Luis Enrique: "Jugant cada 3 dies, l'únic que ens podem exigir és continuar competint"

Luis Enrique: "Jugant cada 3 dies, l'únic que ens podem exigir és continuar competint"
Luis Enrique: "Jugant cada 3 dies, l'únic que ens podem exigir és continuar competint"
Victòria a Las Palmas, la 20a del Barça a la Lliga després de 25 jornades, permet que el Barça dormi a 9 punts de l'Atlètic de Madrid, el segon...
Luis Enrique Las Palmas

Victòria a Las Palmas, la 20a del Barça a la Lliga després de 25 jornades, permet que el Barça dormi a 9 punts de l'Atlètic de Madrid, el segon classificat. El partit discret del Barça no ha preocupat gens ni mica Luis Enrique que, conscient del ritme de partits al qual està exposat l'equip, s'ha mostrat molt satisfet amb el resultat i el rendiment dels seus homes. Ha reconegut que el Las Palmas hauria pogut empatar en els últims minuts, una situació sempre condicionada perquè el Barça no ha tancat el partit tot i disposar d'ocasions per fer-ho abans dels últims minuts. Les declaracions de l'asturià després del 32è partit consecutiu sense conèixer la derrota:

Partit exigent a Gran Canària

"No crec que hi hagi hagut un ritme baix de partit. Potser en alguns moments, a causa de la celeritat d'atacar hem patit més transicions de les habituals. Més aviat hi ha hagut molta anada i tornada. Els últims 10 minuts són més aviat fruit de la necessitat del rival per empatar el partit"

"Sabíem que el rival d'avui és capaç de tenir la pilota i durant temps, que no li crema la pilota. Estava ben col·locat i és difícil pressionar així. Quan no tenim la pilota cal replegar-se i esperar"

"Per evitar les transicions, cal un millor posicionament i no perdre tantes pilotes en els últims metres"

Dos mesos seguits amb partits cada 3 dies

"Crec que hem estat més efectius que de costum. Al ritme que juguem cada 3 dies l'únic que ens podem exigir és continuar competint. Podem estar més o menys encertats, controlar més o menys el partit però estic satsifet. Lògicament hem de millorar coses"

Dimarts torna la Champions

"Una altra competició, eliminatòria, partits de 180 minuts, rival complicat, amb qualitat per generar-nos problemes i serà difícil"

"Hem començat molt bé, ens hem avançat al marcador però el Las Palmas ha estat posat al partit en tot moment. Hem tingut oportunitats per tancar el partit i si no ho fas, el rival pot empatar-te"

"Si el jugador es perfila bé, no hi ha cap problema en jugar amb dos centrals esquerrans. A més, Mascherano ens ha donat poder físic al mig del camp"

El canvi d'Arda a la mitja part

"Arda tenia una targeta, té la mania de llançar-se a terra per recuperar la pilota i normalment ho fa de manera neta, però no volia córrer riscos. En cap cas era per aturar les transicions"

COMENTARIS