Luis Enrique: "La temporada és més que destacada"

Luis Enrique: "La temporada és més que destacada"
Luis Enrique: "La temporada és més que destacada"
Primer títol del Barça 2014-2015 i primer títol de Luis Enrique com a entrenador del Barça. L'asturià ha contingut l'eufòria del moment per respondre...
Luis Enrique Calderón

Primer títol del Barça 2014-2015 i primer títol de Luis Enrique com a entrenador del Barça. L'asturià ha contingut l'eufòria del moment per respondre les preguntes de la sala de premsa. Tot i reiterar que les notes es posen a final de temporada, el tècnic blaugrana està realment satisfet amb el rendiment dels seus jugadors. El camí d'aquesta temporada no s'atura aquí, el 30 de maig, final de copa contra l'Athletic Club al Camp Nou. El 6 de juny, final de la Champions a Berlín contra la Juventus.

Campions!

"Em recordo de tots els que ens han ajudat en aquest camí i de l'afició"

"Ho he celebrat amb la gent al camp i també al vestidor. Prefereixo celebracions íntimes i discretes"

"El club ja dirà com ho celebrem. Descansarem un parell de dies perquè els jugadors ho puguin gaudir amb les seves famílies i amics. I després ja prepararem un partit molt especial com és la final de Copa del Rei contra un gran rival i en un estadi que per mi és el més bonic del món, el Camp Nou"

Futur immediat

"Ens queden 2 finals, 3 partits"

"Encara falten dos títols per disputar i veure quina nota ens posem al final de temporada"

Bravo

"Tots els jugadors són importants i necessaris. No s'acaba la temporada perquè ja no juguis més"

Balanç

"Estic satisfet amb tot. Vas buscant objectius i reptes per aconseguir, ens ha costat però els números són els que són. Només 19 gols encaixats, molts marcats, temporada més que destacada"

"No hi ha cap possibilitat que un entrenador d'un gran equip no rebi crítiques durant la temporada. És una cosa que ja sabia abans de venir. Va unit a la meva manera d'entendre això. Funciona així"

Pedro

"Pedro és un jugador únic. Hem fet que fixés centrals i després caigués a banda per generar-li espais a Messi. Ha jugat un partit espectacular. A nivell d'esforç és únic. S'entrena com un boig, és una virtut que té com a professional. El felicito individualment, hauria d'haver jugat més minuts dels que ha jugat"

COMENTARIS