Luis Enrique: "La victòria és justa, l'efectivitat és molt important"

Luis Enrique: "La victòria és justa, l'efectivitat és molt important"
Luis Enrique: "La victòria és justa, l'efectivitat és molt important"
Patits però guanyats. 3 punts més per al Barça que continuarà liderant la Lliga una jornada més. En queden 6 per al final del campionat i la prudència de...
Luis Enrique Camp Nou

Patits però guanyats. 3 punts més per al Barça que continuarà liderant la Lliga una jornada més. En queden 6 per al final del campionat i la prudència de Luis Enrique continua fent acte de presència en cada paraula. El tècnic asturià ha valorat el canvi en la dinàmica del partit entre les dues parts i creu que la victòria és justa, per l'efectivitat dels seus homes.

Partit

"Partit diferent de tots els que hem jugat al Camp Nou. Hem pogut marcar al minut 1 i a partir d'aquí hem tingut problemes per la seva pressió, hem comès errors que normalment no cometem, ens ha costat apropar-nos al seu camp, han tingut moltes oportunitats i han merescut més"

"A la segona hem volgut corregir algunes coses, què fer per superar la seva presisó alta, hem començat a superar-la i  afer atacs llargs, a la segona part el partit ha estat on volíem"

"Victòria justíssima, l'efectivitat és molt important, si tens ocasions i no les marques és difícil guanyar partits. La seva acció més clara ha estat un penal, però a la segona hem estat a un millor nivell i per mi el resultat és just"

"Quan hem començat a trobar els puntes hem començat a estar còmodes"

"Hem comès errors individuals i de posicionament a la primera part, a la segona no ens ha passat. Els jugadors però no són robots. La pressió alta sempre et pot complicar"

"L'equip s'ha buidat"

Vestidor amb ganes

"Des del primer dia he vist una predisposició dels jugadors de conquistar títols, predisposició a treballar perfectament"

"El Barça no surt reforçat, surt reforçadíssim d'aquest partit"

Molts partits, poc descans

"Tornem a jugar el dimarts, tenim un dia més de descans, és important"

"Venint de jugar dimecres, és pràcticament impossible que es recuperin en tan poques hores"

Lliga

"Si fem els deures posem pressió als de darrere i sobretot quan jugues contra un rival com el València dels que ens ha generat més perill a casa"

El rendiment de Bravo i Ter Stegen

"Tens un director esportiu com Zubizarreta i et fitxa 2 grans porters, això és molt fàcil"

COMENTARIS