Luis Enrique: "Marxo content amb el resultat tot i que ens ha faltat fluïdesa"

Luis Enrique: "Marxo content amb el resultat tot i que ens ha faltat fluïdesa"
Luis Enrique: "Marxo content amb el resultat tot i que ens ha faltat fluïdesa"
Luis Enrique és consicent de la dificultat de jugar a San Mamés. Tenint en compte que el Barça hi arribava sense messi i Luis Suárez no és estrany que l'...
Luis Enrique San Mamés

| Getty Images #505901498

Luis Enrique és consicent de la dificultat de jugar a San Mamés. Tenint en compte que el Barça hi arribava sense messi i Luis Suárez no és estrany que l'asturià s'hagi mostrat satisfet amb l'1 a 2 tot i una segona part erràtica. Considera que l'eliminatòria no està ni molt menys tancada, i ha eligiat, un dia més, la polivalència de Sergi Roberto, avui com a lateral esquerre.

Victòria tot i la mala segona part

"A la segona part l'Athletic Club ens ha pressionat molt, ens ha faltat fluïdesa però marxo content amb el resultat més enllà del gol encaixat. L'eliminatòria està obert. El pròxim dimecres es presenta un partit apassionant"

"L'Athletic ha impedit que sortíssim amb facilitat. A la segona part tot i canviar alguna cosa ens ha costat. Hem jugat al nostre camp. Aquest equip té una ambició única i especial, està preparat per combatre qualsevol situació, posar-se el vestit de treball i mostrar solidaritat defensiva"

"Tot i la continua pressio del rival, tampoc ens han generat gaires ocasions"

L'augment de confiança de Munir

"M'hauria agradat donar molts més minuts a Munir i Sandro en situacions de menys pressió, potser han tingut excés de pressió quan els ha tocat jugar. No tenim cap dubte que ens aporten moltes coses. Els dos s'entrenen amb una actitud immillorable i estan preparats per ajudar sempre l'equip. Content perquè Munir s'hagi retrobat amb el gol"

Arda Turan

"Ja coneixem Arda, no el descobrirem ara, té molt futbol, capacitat per trobar la pilota, pot jugar en diferents posicions..."

Sergi Roberto

"Sergi Roberto té molt bon nivell físic, ha sabut aguantar un jugador tan potent com Williams. Em quedo amb la polivalènica. Continuarem gaudint del seu potencial"

COMENTARIS