Notícies

Luis Enrique: "No m'ha passat mai que no convoqui a algú per motius personals"

Luis Enrique: "No m'ha passat mai que no convoqui a algú per motius personals"
Luis Enrique: "No m'ha passat mai que no convoqui a algú per motius personals"
L'absència de Jordi Alba ha tornat a ser la principal qüestió que els periodistes han demanat a Luis Enrique però el tècnic asturià s'ha mostrat ferm...
Luis Enrique

L'absència de Jordi Alba ha tornat a ser la principal qüestió que els periodistes han demanat a Luis Enrique però el tècnic asturià s'ha mostrat ferm i no ha volgut parlar del tema. Només en un moment, el seleccionador espanyol ha dit que "no m'ha passat mai que no convoqui a algú per motius personals." A banda d'aquest tema també ha parlat sobre la poca presència de jugadors del Barça i el rendiment de 2 futbolistes amb passat al Camp Nou com Alcácer i Bartra que formen part de la llista.

Jordi Alba té les portes tancades de la selecció espanyola?

"No tinc per norma parlar de jugador que no estan  la llista."

"No m'ha passat mai que no convoqui a algú per motius personals."

Només 1 jugador del Barça

"Ningú em diu res sobre això. La gent vol que guanyi la selecció i ja està. Per mi no té cap morbo. Jo només veig a 23 jugadors de la selecció espanyola, no de cap equip."

Alcácer

"El conec molt bé. Al Barça no va tenir molts minuts i això afecta al rendiment. Ara està tornant a jugar amb el Dortmund i està marcant gols."

Bartra

"Crec que hi ha pocs jugadors a la llista que conegui tant com Bartra. Treballaré perquè es vegin més les seves virtuts que els seus defectes, que encara en té algun."

Rodri, el nou Busquets?

"Rodri pot arribar al seu nivell i superar-lo, qui ho sap? Però Busquets encara té un futur i espero poder aprofitar el rendiment dels 2."

El calendari

"Valorem les càrregues de tots els jugadors i aprofitarem el partit amistós per donar més minuts a tots els futbolistes."

COMENTARIS