Jugadors

Luis Suárez: "Aquest any el Barça no m'emociona"

"D'aquest campionat, els dos millors partits que ha jugat el Barcelona han estat els dos sense Messi"

Luis Suárez: "Aquest any el Barça no m'emociona"
Luis Suárez: "Aquest any el Barça no m'emociona"

"D'aquest campionat, els dos millors partits que ha jugat el Barcelona han estat els dos sense Messi"

Luis Suárez Miramontes

Luis Suárez Miramontes, el Suárez gallec, és un dels grans futbolistes de la història que va jugar tant al Barça com a l'Inter. Amb motiu de l'enfrontament entre els dos equips d'aquest dimarts, ha concedit una entrevista al diari As.

El Barça

"Aquest any no m'emociona. No és que no m'agradi, però no m'emociona com el d'abans. Et diré una cosa. D'aquest campionat, si no m'equivoco, els dos millors partits que ha jugat el Barcelona han estat els dos sense Messi: Inter i Madrid. L'equip es va unir més, van treballar més i van jugar a un ritme bo. Van cometre pocs errors".

"[Amb Messi] T'abandones una mica, sense voler. Si no et surten les coses bé en un partit, dius: havent-hi aquest, en farà alguna. És un bon senyal que hagin reaccionat però he vist partits molt lents i amb molts errors del Barça aquest any".

Dembélé

"Hi ha jugadors que no tenen remei. Encara és molt jove. Igual se'l pot cedir a un equip on jugui sempre i amb menys responsabilitat, perquè hi ha samarretes que pesen més. Alguns jugadors ‘es caguen’. I després té defectes que tenen els africans. No trien bé la jugada".

"Està deixant passar la seva carrera. Almenys té la sort que està guanyant diners. A la meva època, si feies això estaves acabat. És el que tenen aquests jugadors".

Arthur, un nou Xavi?

"Això ja li dic jo que no. Ha fet un parell de partits bons, però cal esperar. Contra l'Inter i el Madrid el vaig veure millorar però cal esperar. Em puc equivocar però no em sembla un gran. Si ho és, seré el primer a demanar perdó".

Coutinho

"Té més qualitat. Venia del Liverpool, on era el gall. Però quan vas a un equip on hi ha més d'un gall no és fàcil. Però té qualitat i gol".

Luis Enrique - Alba

"Es veu que hi ha alguna cosa personal. Tret que li hagi fet una cosa molt greu, si el veus contra el Madrid… I aquesta és la millor manera de reclamar un lloc".

La Pilota d'Or

"Hi ha una preocupació excessiva per aquest trofeu actualment. Sembla que si un jugador no guanya la Pilota d'Or, no ha fet res o no sap jugar al futbol. Això no és així. És un trofeu important perquè la premsa li ha donat transcendència".

"La meva és al Museu del Barça, des de fa dos anys. Vaig pensar que era una cosa que a casa meva no hi feia res i que allí la veurien milers de persones diàriament".

El VAR

"Abans de començar, em va semblar una cosa bona. Però ara m'estan entrant molts dubtes perquè em sembla que no sé si l'apliquen sempre de la mateixa manera. Els criteris van i venen. Em fa la sensació que ha donat encara més poder als àrbitres. […] El que parlen per l'auricular abans de consultar no ho sabem".

COMENTARIS