Jugadors

Luis Suárez no anirà amb l'Uruguai

Luis Suárez no anirà amb l'Uruguai
Luis Suárez no anirà amb l'Uruguai
Luis Suárez va acabar el partit de dimecres a Wembley amb unes molèsties al genoll i, segons ha revelat RAC1, el futbolista no anirà amb la selecció de l'...

Luis Suárez va acabar el partit de dimecres a Wembley amb unes molèsties al genoll i, segons ha revelat RAC1, el futbolista no anirà amb la selecció de l'Uruguai en l'aturada internacional d'aquest mes d'octubre. El futbolista es vol recuperar del tot d'aquests problemes físics i prefereix quedar-se a Barcelona per aconseguir un millor estat de forma després d'un inici de campanya força irregular.

Ara caldrà veure també si aquests problemes al genoll li impedeixen participar en el partit de diumenge a Mestalla (20.45h). En principi, no hi hauria d'haver problemes i Suárez és un futbolista acostumat a jugar amb dolor però caldrà veure com se sent en els pròxims entrenaments.

L'uruguaià no va ser l'únic jugador que va finalitzar el partit de Champions amb problemes físics. El partit contra el Tottenham va ser molt exigent a nivell físic i Piqué i Busquets van acabar amb cops el partit. En el cas del central va ser amb una topada amb Harry Kane que no sembla que tindrà conseqüències. Per la seva banda, Busquets ja va notar molèsties durant el partit i, fins i tot, va semblar que podia demanar el canvi però va acabar jugant tot el partit. 

COMENTARIS