Jugadors

Luis Suárez: "Retirar-se al Barça seria el més gran"

"Si porten un 9 de 22 anys, em semblarà espectacular. L'únic que em molestaria és que el club no em digui que no compta amb mi"

Luis Suárez: "Retirar-se al Barça seria el més gran"
Luis Suárez: "Retirar-se al Barça seria el més gran"

"Si porten un 9 de 22 anys, em semblarà espectacular. L'únic que em molestaria és que el club no em digui que no compta amb mi"

Luis Suárez

Luis Suárez ha concedit una entrevista a Sport i Mundo Deportivo on parla del seu futur, la situació de l'equip o noms propis com el de De Jong o Dembélé. El davanter uruguaià també revela que es troba molt bé dels problemes que va tenir al genoll i parla sobre la possible arribada d'un nou davanter.

El futur al Barça

"Retirar-se aquí és el desig de qualsevol jugador. Acabar en el millor club del món és el més gran. Però sé que això és molt complicat perquè molt pocs ho han aconseguit abans." 

"La crítica de la premsa o el públic no em fa mal perquè sé l'edat que tinc, sé la trajectòria que tinc. El que em faria mal és que el club no em digués res directament si ja no confien amb mi o busquen un substitut. Això sí que em sabria greu."

"Si porten un 9 de 22 anys, em semblarà espectacular. Perquè és un jugador que ha d'aprendre i ha d'adaptar-se al que és el Barça. I un ja va sent conscient de l'edat que té."

Les molèsties al genoll

"Des de principis de temporada em vaig acostumar al genoll però des de l'aturada, ja no he tingut cap més dolor. I no vull ni pensar-hi perquè porto un mes net, sense dolor, cuidant-me. No em puc queixar perquè no sento absolutament res."

El retorn de Neymar

"És clar que em faria il·lusió perquè és un jugador que marca la diferència. Però també cal ser conscients que tan complicada va ser la decisió de marxar com ara ho seria tornar..."

La relació amb Messi

"No només parlem de futbol. Parlem de passat, del futur. Som dos éssers humans que, a part de ser companys d'equip, som amics que compartim moltes coses."

"Crec que d'ell he aprés a viure més tranquil els partits. Abans estava molt concentrat en les prèvies dels partits i l'ambient d'aquí és més relaxat. Saben exactament què s'ha fe fer i per això estan tranquils."

Dembélé

"Quant ets jove, has d'aprendre moltes coses. Ho sé per experiència. El que havia de fer ara és donar suport a l'Ousmane. Ell té molts jugadors en aquest vestidor per aprendre de professionalisme. Ningú li explicarà què fer amb la pilota perquè ell ja ho sap. Però una altra cosa és com treballar. Com tenir les teves rutines a l'hora de millorar. Òbviament és un jugador que està començant però crec serà un dels grans del futbol."

De Jong

"Clar que il·lusiona, perquè és un jugador sobre el qual en parlen a tota Europa. Aquí el rebrem amb els braços oberts perquè és un grandíssim jugador, però també cal treure-li la pressió. Que vingui a ajudar l'equip, però que entengui que no ve a solucionar res."

Ser capità?

"No necessito ser capità. Crec que tothom sap quin és el meu rol al vestidor. Sí que em faria il·lusió però no hi penso."

COMENTARIS