Buzz

L'últim show de Mou?

L'últim show de Mou?
L'últim show de Mou?
José Mourinho viu una situació molt complicada al Manchester United després d'haver sumat 3 derrotes, 1 empat i 3 victòries en les 7 primeres jornades de...
Mourinho rdp

José Mourinho viu una situació molt complicada al Manchester United després d'haver sumat 3 derrotes, 1 empat i 3 victòries en les 7 primeres jornades de la Premier. El conjunt anglès es troba a 9 punts del lideratge i el futbol que està practicant no convenç gens als aficionats del United després de molts milions d'euros invertits.

La majoria de crítiques s'estan centrant en la figura del tècnic portuguès i els pròxims partits podrien ser decisius pel seu futur a la banqueta d'Old Trafford. Alguns mitjans anglesos ja han començat a parlar de possibles substituts a la banqueta del Manchester United i un dels noms que ha sonat és el de Zinedine Zidane. A més, també han arribat a publicar que l'ex del Madrid hauria arribat a trucar Mourinho per tranquil·litzar-lo i dir-li que no estava interessat en el càrrec.

A Mourinho li han preguntat sobre aquesta qüestió en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el València i el portuguès ha protagonitzat un dels seus shows particulars. Com es pot veure en les imatges, el tècnic ha esquivat la pregunta dient-li al periodista que això ho havia de consultar amb l'encarregat de fer aquesta informació periodística que estava al seu darrere. En un moment còmic, també ha acabat dient que potser l'estaven espiant a través del telèfon.

COMENTARIS