L'ultimàtum del Barça a Dembélé

L'ultimàtum del Barça a Dembélé
L'ultimàtum del Barça a Dembélé
El Barça busca un gir radical en la situació d'Ousame Dembélé. El comportament poc professional del jove francès preocupa molt als dirigents del club i...
dembele concentracio

El Barça busca un gir radical en la situació d'Ousame Dembélé. El comportament poc professional del jove francès preocupa molt als dirigents del club i s'ha decidit fer un ultimàtum al jugador perquè reverteixi els actuals problemes, segons revela l'Sport.

Des de la gespa i els despatxos estan cansats de l'actitud del futbolista, molt despreocupat de les obligacions d'un professional i amb una vida desordenada. Dembélé viu amb els seus amics en una casa i no segueix el codi intern blaugrana. Els seus retards als entrenaments i concentracions són cada vegada més habituals i tampoc ha acceptat les propostes del Barça perquè tingués un cuiner professional que l'ajudés en tenir una dieta saludable. L'addicció a les consoles també és un altre aspecte que preocupa i que, segons s'ha publicat, va ser el motiu de l'absència a l'entrenament del dijous abans del partit contra el Betis.

Davant aquesta situació, des del Barça s'ha enviat un missatge a l'entorn del jugador perquè faci un canvi de rumb en la seva actitud que reverteixi la situació. Si no s'observen canvis i Dembélé segueix sense adaptar-se, l'amenaça seria castigar el jugador sense entrar a les convocatòries fins que es busqui una sortida pactada. Aquest aspecte no ajudaria a poder-lo traspassar per un preu que s'apropés als 100 milions d'euros perquè es devaluaria però el club vol provocar, sigui com sigui, un canvi de mentalitat en el futbolista francès.

COMENTARIS