Notícies

Malcom, amb molts números de no seguir al Barça

Malcom, amb molts números de no seguir al Barça
Malcom, amb molts números de no seguir al Barça
Amb la temporada ja finalitzada, la direcció esportiva ha de començar a planificar la plantilla per la pròxima campanya i el primer objectiu serà trobar...
Malcom

Amb la temporada ja finalitzada, la direcció esportiva ha de començar a planificar la plantilla per la pròxima campanya i el primer objectiu serà trobar sortida als futbolistes que no continuaran a l'equip. Un dels primers que podria marxar del Barça és Malcom, segons apunta l'Sport.

El brasiler ha tingut un paper molt secundari en la primera temporada al club malgrat els 40 milions que es van pagar per ell al Girondins en una operació on es va evitar que marxés a la Roma quan ja ho tenia tot pactat amb el club italià. Malcom té només 22 anys i desitja tenir més minuts per créixer com a futbolista. L'alta competència al Barça més la possible arribada de nous davanters pot complicar encara més la participació del brasiler.

Per part del club, també consideren que és millor una sortida per recuperar els 40 milions invertits en nous fitxatges com podria ser l'arribada de Griezmann. El club tampoc descarta una cessió perquè creixi com a jugador i pugui tornar al Barça més madur i amb la possibilitat de ser un futbolista important. Diversos clubs de la Premier ja han preguntat per ell i ara caldrà veure com evolucionen les negociacions de les pròximes setmanes.

COMENTARIS