Notícies

Malcom cau de la llista contra l'Athletic, torna Rafinha

Malcom cau de la llista contra l'Athletic, torna Rafinha
Malcom cau de la llista contra l'Athletic, torna Rafinha
El fitxatge més car d'aquest estiu continua tenint problemes per entrar en la dinàmica del primer equip. Ernesto Valverde l'ha descartat per al...
malcom rafinha coutinho arthur

| FCB

El fitxatge més car d'aquest estiu continua tenint problemes per entrar en la dinàmica del primer equip. Ernesto Valverde l'ha descartat per al compromís d'aquest dissabte contra l'Athletic i ha quedat fora de la llista de convocats. El brasiler només ha disputat 6 minuts de Lliga i en aquesta ocasió ha vist com Rafinha entrava per davant seu.

L'altra baixa de la convocatòria és la d'Umtiti per les molèsties al genoll que li han impedit participar en la sessió d'aquest divendres. En el lloc del central entrarà Lenglet després del partit de sanció que va complir contra el Leganés.

La resta de descartats són els habituals en les últimes convocatòries: Aleñá, Samper i Denis Suárez. Només el gallec ha estat capaç d'entrar en una llista i va ser en el partit contra el Girona, tot i que no va disputar ni un minut. La resta continuaran esperant la seva oportunitat.

COMENTARIS