Jugadors

Malcom rep l'alta mèdica

Malcom rep l'alta mèdica
Malcom rep l'alta mèdica
3 setmanes després de lesionar-se d'un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, Malcom ha rebut l'alta mèdica. El brasiler es va...
Malcom FCB

| FCB

3 setmanes després de lesionar-se d'un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, Malcom ha rebut l'alta mèdica. El brasiler es va lesionar en un entrenament del passat 3 de setembre i en un principi el club va anunciar que només estaria una setmana de baixa. La recuperació ha anat més lenta del previst però l'extrem ja va poder participar en les sessions de la setmana passada i aquest dilluns ha rebut l'alta mèdica.

D'aquesta manera, Malcom podria participar en el partit d'aquest dimecres al camp del Leganés i sumar més minuts per adaptar-se al conjunt blaugrana. Fins ara, l'exjugador del Girondins només ha disputat 6 minuts en el partit contra el Valladolid de Lliga.

En la sessió d'avui, els titulars contra el Girona han fet feina de recuperació i Valverde ha cridat 5 jugadors del filial per completar la sessió: Iñaki Peña, Monchu, Oriol Busquets, Riqui Puig i Miranda. Aquest últim, de fet, no anirà amb la selecció espanyola sub-19 i tindria opcions d'entrar en algun partit per donar descans a Jordi Alba, que ha disputat tots els minuts de la temporada.

La pròxima sessió d'entrenament tindrà lloc aquest dilluns a les 18h i una hora abans Valverde compareixerà davant els mitjans de comunicació. 

COMENTARIS