Malcom: "Valverde em va dir què necessitava per millorar"

Malcom: "Valverde em va dir què necessitava per millorar"
Malcom: "Valverde em va dir què necessitava per millorar"
Malcom ha concedit una entrevista als mitjans oficials del Barça per parlar sobre els seus primers mesos al club i els problemes que ha tingut per començar a...
Malcom

Malcom ha concedit una entrevista als mitjans oficials del Barça per parlar sobre els seus primers mesos al club i els problemes que ha tingut per començar a participar en els onzes de Valverde. El brasiler es va estrenar contra l'Inter i va reconèixer que ha estat un dels moments més emocionants. Aquestes són les frases més destacades del davanter que ha reconegut que vol aprendre a parlar català.

Adaptació

“M’estic adaptant i aprenent a parlar castellà. Tinc classe tres vegades per setmana i el practico amb els companys d’equip. Després d'aprendre el castellà, començaré classes de català. Sé dir algunes coses com adeu, bona tarda, merci..."

Valverde

"La nostra relació és bona. Vaig parlar amb ell i em va dir què necessitava per millorar."

"Vull jugar partits difícils per demostrar al míster que tinc qualitat per estar amb el grup."

El vestidor

“Som una família i tothom vol el millor per a l’altre. Fem moltes bromes i també tenim un grup de whatsapp. Sempre parlo més amb els jugadors brasilers, però em porto bé amb tothom."

Messi

“No és d’aquest món. La simplicitat i humilitat que té és increïble. S’ho mereix tot”.

El gol contra l'Inter

"Debutar a la Champions era un somni des de petit i, a més, marcant. Quedarà per sempre gravat en la meva memòria. No m’imaginava marcar, quan vaig rebre la pilota sabia que havia d’encarar el rival."

"Després del partit vaig parlar amb la meva mare i estava plorant perquè sempre li havia dit des de petit que era el meu somni jugar en Champions amb el Barça. Per a mi i la meva família és un somni fet realitat."

La seva arribada

"Ha estat molt difícil arribar fins aquí. Soc d’una família del Brasil que no tenia diners per comprar el que volia i sempre havia d’anar a entrenar en bus o transport, matinant molt. Al Brasil és molt difícil, però ara tinc motius per somriure."

COMENTARIS