Notícies

Malestar d'alguns jugadors amb el viatge a Sud-àfrica

Malestar d'alguns jugadors amb el viatge a Sud-àfrica
Malestar d'alguns jugadors amb el viatge a Sud-àfrica
El Barça disputarà aquest dimecres un partit amistós a Johannesburg contra els Mamelodi Sundowns en el marc dels homenatges pel naixement de Nelson...
Sud-àfrica

| FCB

El Barça disputarà aquest dimecres un partit amistós a Johannesburg contra els Mamelodi Sundowns en el marc dels homenatges pel naixement de Nelson Mandela. L'equip ja ha arribat a terres sud-africanes després d'un viatge de 10 hores amb avió i quan finalitzi el matx tornarà cap a Barcelona per afrontar l'últim partit de Lliga contra la Reial Societat.

La celebració d'aquest amistós no ha agradat a tothom dins la plantilla. D'una banda, Ernesto Valverde ja va dir públicament que s'haurien d'adaptar a una situació que no és normal però entenia els compromisos que tenia un club com el Barça. A més, avui s'ha conegut que alguns jugadors tampoc estan del tot contents amb aquest partit segons revela el diari AS.

Els futbolistes blaugranes no acaben d'entendre perquè han de fer un desplaçament tant llarg (en total seran 20 hores de vol amb avió) després d'una temporada molt carregada de partits i plena d'exigències. Els jugadors consideren que és una pallissa i lamenten que no pugui descansar, ja que alguns haruan de disputar el Mundial d'aquí unes setmanes.

Des del club van veure amb molt bons ulls la proposta de l'amistós perquè suposaran un ingrés de 3 milions d'euros i, a més, es col·labora en una causa solidària. A més, des de l'organització del partit s'ha treballat individualment amb alguns jugadors perquè el Barça viatgés a Sud-àfrica amb totes seves estrelles. I així s'ha fet perquè només Vermaelen, lesionat, i Umtiti, amb molèsties, s'han quedat a la capital catalana.

COMENTARIS