Notícies

Maradona: "A Messi li diria que no vagi més amb la selecció"

"Ell no té la culpa de no ser campió del món"

Maradona: "A Messi li diria que no vagi més amb la selecció"
Maradona: "A Messi li diria que no vagi més amb la selecció"

"Ell no té la culpa de no ser campió del món"

Diego Armando Maradona ha defensat de forma molt contundent la figura de Leo Messi i, fins i tot, li ha recomant que no torni amb la selecció argentina. En una entrevista a Clarín, l'exfutbolista s'ha mostrat molt molest amb tots els crítics de Messi pel seu paper amb el combinat nacional i ho ha expressat d'aquesta manera: "A Messi li diria que no vagi més amb la selecció, que es retiri. Perd el sub 15 i la culpa és de Messi... El calendari posa a Racing contra Boca i la culpa és de Messi... Sempre té la culpa. Jo si fos ell, els hauria enviat a tots a cagar..."

Amb el seu peculiar estil, Maradona ha dit que tot el pes no pot recaure sobre Messi i que la darrera desfeta al Mundial ha tingut més culpables: "Ell no té la culpa de no ser campió del món. Està bé que tots tinguéssim les esperances en ell, però quan vas a l'hipòdrom tu tens l'esperança que guanyi el teu cavall i surt vuitè. A la Fórmula 1 Vettel té un motor bàrbar i guanya Hamilton. Avui, la selecció no em desperta absolutament res. Ni a la gent. Vam perdre això. La passió. No podem jugar amb Nicaragua, no podem jugar amb Malta. Estem tirant tot el prestigi que vam guanyar pel vàter..."

Finalment, també ha lamentat que l'actual seleccionador Scaloni no hagi volgut donar el dorsal 10 a cap jugador després que Messi decidís prendre's un temps de descans amb l'Argentina: "Scaloni és un boludo. Si jo vaig marxar i Messi va agafar el 10, Messi hauria de donar-lo al noi que jugui de 10. És una barbaratitat, em dol."

COMENTARIS