Notícies

Maradona: "Mourinho és millor que Guardiola"

Maradona: "Mourinho és millor que Guardiola"
Maradona: "Mourinho és millor que Guardiola"
Quan parla Maradona, puja el pa. L'astre argentí és un especialista en deixar grans titulars a cada entrevista que concedeix i ara ho ha tornat a fer en...
Maradona

| Clarín

Quan parla Maradona, puja el pa. L'astre argentí és un especialista en deixar grans titulars a cada entrevista que concedeix i ara ho ha tornat a fer en una conversa al diari Marca. La comparació Guardiola-Mourinho, el tracte del Barça a les seves estrelles o la relació amb Messi són alguns dels temes que ha tractat un Maradona sense pèls a la llengua.

Mourinho - Guardiola

"Per a mi, és millor Mourinho que Guardiola. Mourinho és el millor. Intentaré anar a una setmana a Manchester per entrenar al seu costat. Tinc moltes preguntes per fer-li."

"A Guardiola li dono el mèrit d'haver aprofitat l'herència que va deixar Johan Cruyff. El tiquitaca no el va inventar Guardiola. El tiquitaca era del 'Flaco' Cruyff. Ara, però, Guardiola pot triar el jugador del món que vulgui. Així és més fàcil el tiquitaca..."

El tracte del Barça a les estrelles

"Ja se sap com són els diaris de Barcelona, ​​sempre voldrien que Messi i jo estiguessim barallats, estan obsessionats. Però jo faig un asado amb el Leo, juguem a tennis-futbol i som feliços."

"Ronaldinho va fer 'ploure' a Barcelona i, en canvi, ningú el recorda. Això és típic de Barcelona, oblida els ídols molt ràpidament. Vostè pregunta per Rivaldo i ningú el recorda..." 

La relació amb Messi

"El Leo és amic meu i jo mai parlaré malament d'un amic. En tot cas, l'hi diré a la cara. Messi és un fenomen i res més."

"Si anava 20 vegades al WC? Es van malinterpretar les meves paraules, estic molt cansat d'això..."

Entrenar el Madrid

"M'hauria encantat entrenar el Madrid. Em sobren espatlles. Però les coses han anat així. No crec que Solari pugui aguantar el càrrec, ni tampoc Scaloni a l'Argentina."

COMENTARIS