Jugadors

Masip pica a la porta

La lesió de Cillessen podria donar-li minuts a la Copa

Masip pica a la porta
Masip pica a la porta

La lesió de Cillessen podria donar-li minuts a la Copa

Les oportunitats de Masip són ben escasses, però la seva sort podria canviar ben aviat. La lesió de Cillessen, que estarà fora de joc durant dues setmanes per dolències al soli de la cama esquerra, el converteix en el suplent de Ter Stegen, i si el tècnic manté les rotacions a la Copa, com va fer les dues últimes temporades, podria tenir minuts contra l'Athletic als vuitens de final. 

El porter no ha gaudit fins ara de la confiança del tècnic asturià. Des que va fer el salt al primer equip la temporada 2014-2015 ha jugat únicament 4 partits oficials, dos el curs del seu debut, i dos l'any passat en la primera ronda de Copa contra el Villanovense. Aquest curs encara no s'ha estrenat oficialment, i només ha disputat els amistosos d'estiu, la Supercopa catalana, i el passat partit a Qatar, on va encaixar 3 gols. El porter ha estat convocat en 11 ocasions durant aquest curs.

"Tinc tota la paciència del món", va assegurar Masip a l'estiu. Uns mesos després, amb l'arribada de Cillessen, va canviar el seu discurs: "Però potser se m'acaba".  La Copa podria tornar servir-li d'estímul i Masip pica a la porta. Luis Enrique decidirà si l'obre. 

 

COMENTARIS