Rival

Masip, protagonista el dia del seu retorn

Masip, protagonista el dia del seu retorn
Masip, protagonista el dia del seu retorn
Per a Jordi Masip el Camp Nou no era un estadi desconegut. El català va formar-se a les categories inferiors del Barça i va ser el tercer porter de l&rsquo...
Marc-André ter Stegen i Jordi Masip

Marc-André ter Stegen i Jordi Masip

| Twitter @mterstegen1

Per a Jordi Masip el Camp Nou no era un estadi desconegut. El català va formar-se a les categories inferiors del Barça i va ser el tercer porter de l’equip durant tres temporades. Potser per això va sentir-se com a casa i va realitzar un gran partit. 

Masip va ser el principal argument del Valladolid per mantenir el seu conjunt viu fins al final del partit. Messi i Suárez. Entre l’argentí i l’urugaià, Masip va realitzar 7 aturades de 8 xuts entre els tres pals. A més, va desviar el segon penal que Messi va executar. 

“No sé si era penal”, va expressar l’exblaugrana, sobre la primera infrecció xiulada a l’àrea,després d’una caiguda de Piqué. El central català va ser un dels futbolistes que el van felicitar a l’acabar el partit. “M’han felicitat, estaven contents per mi. I jo els he felicitat per la victòria”.  

Masip, a més, també va elogiar la capacitat competitiva del seu exequip: “Tenen el control del partit. No els creen massa ocasions, i així ha estat”. 

COMENTARIS