Mateu Lahoz s'ha disculpat amb l'Espanyol per concedir el segon gol del Barça, segons la Cope

Fora de joc de Suárez en la jugada del 0 a 2

Mateu Lahoz s'ha disculpat amb l'Espanyol per concedir el segon gol del Barça, segons la Cope
Mateu Lahoz s'ha disculpat amb l'Espanyol per concedir el segon gol del Barça, segons la Cope

Fora de joc de Suárez en la jugada del 0 a 2

Mateu Lahoz

Mateu Lahoz ha tingut una quota elevada de protagonisme durant l'Espanyol-Barça d'aquest dissabte. El col·legiat valencià ha expulsat Jordi Alba, amb dues targetes grogues consecutives per protestar, i Héctor Moreno per una situació similar. Segons la cadena Cope, l'àrbitre del derbi s'hauria disculpat amb alguns jugadors del conjunt blanc-i-blau després del partit per un fora de joc no assenyalat en la jugada del segon gol del Barça.

Mateu Lahoz hauria vist la jugada repetida durant la mitja part al seu vestidor i hauria reconegut l'errada que ha propiciat el gol de Messi, precedit per un fora de joc de Suárez. El defensa de l'Epsanyol Álvaro ho ha confirmat en zona mixta: "Ens ha demanat perdó als jugadors, perquè el gol de Messi estava precedit de Suárez en fora de joc. Ha acceptat que així havia sigut, però no és excusa per la derrota".

Pel que fa a la manera d'arbitrar del col·legiat, Álvaro ha declarat que es tracta d'un "àrbitre peculiar que deixa jugar i en algunes accions ens ha perjudicat".

COMENTARIS