Champions League

Màxima prudència des del vestidor del Barça

Màxima prudència des del vestidor del Barça
Màxima prudència des del vestidor del Barça
El Barça va aconseguir un gran resultat en l'anada dels quarts de final de la Champions i per primera vegada va guanyar un partit a Old Trafford (0-1)....
Plantilla Barça

El Barça va aconseguir un gran resultat en l'anada dels quarts de final de la Champions i per primera vegada va guanyar un partit a Old Trafford (0-1). Després de dos empats i dues derrotes al Teatre dels Somnis, el conjunt blaugrana es va imposar en un partit molt seriós i efectiu dels homes d'Ernesto Valverde. Malgrat el bon resultat, l'eliminatòria encara no està sentenciada i es decidirà en el partit de tornada de dimarts vinent al Camp Nou.

El cos tècnic i la plantilla van enviar missatges, just després d'acabar el partit, de prudència màxima i evitar una relaxació que al Barça ja li ha jugat males passades les últimes temporades. L'equip no superava una ronda de quarts de finals des del 2015 i la plantilla va avisar just després d'acabar el partit.

Piqué

“Hem de vigilar per la tornada. El United ja va remuntar al camp del PSG i seran perillosos. Necessitarem l’ajuda de tota l’afició al Camp Nou."

Valverde

“Marxem amb un bon sabor de boca, tot i que és un resultat curt. Encara queda la tornada i ja sabem com les gasta el United… Ni amb un 0-2 l'eliminatòria està sentenciada, ja ho vam veure a París."

Jordi Alba

"Estarem més atents per tot el que va passar la temporada passada, tot i que no és una cosa que només depengui de tu."

COMENTARIS