Notícies

Mbappé pressiona Messi per la Bota d'Or

Mbappé pressiona Messi per la Bota d'Or
Mbappé pressiona Messi per la Bota d'Or
Amb només 20 anys Kylian Mbappé ja és un dels grans cracs mundials i aquesta temporada està disposat a lluitar amb Leo Messi per la Bota d'Or. El...
Mbappe

Amb només 20 anys Kylian Mbappé ja és un dels grans cracs mundials i aquesta temporada està disposat a lluitar amb Leo Messi per la Bota d'Or. El davanter del PSG va marcar un hat-trick aquest cap de setmana en la victòria contra el Mònaco i ja suma 30 dianes a la competició domèstica, fet que li dona opcions per competir pel màxim golejador de les lligues europees.

De moment, però, el líder continua sent Leo Messi amb 33 gols a la Lliga. L'argentí ja ha guanyat aquest trofeu en 5 edicions i està signant una altra temporada per emmarcar als 31 anys d'edat. L'argentí intentarà revalidar el trofeu però té el handicap que la seva prioritat ara mateix és la Champions League i el trofeu de Lliga ja gairebé està decidit. En canvi, Mbappé ja fa temps que va caure eliminat a la competició europea i pot centrar els esforços en la Ligue 1, on el PSG es va proclamar campió aquest diumenge.

Respecte el calendari, els rivals de Messi seran Alabès, Llevant, Celta, Getafe i Eibar mentre que Mbappé s'enfrontarà al Montpellier, Niça, Angers, Dijon i Reims. La lluita per la Bota d'Or sembla que només serà cosa de 2 perquè els següents a la llista estan a molta distància: Quagliarella (22 gols) i Lewandowski (21).

COMENTARIS