Jugadors

Mboula, entre 4 i 6 mesos de baixa

Mboula, entre 4 i 6 mesos de baixa
Mboula, entre 4 i 6 mesos de baixa
Males notícies per a l'exblaugrana Jordi Mboula. L'actual extrem del Mònaco es va lesionar en el passat partit de la lliga francesa contra el PSG i...
mobula lesio monaco

Males notícies per a l'exblaugrana Jordi Mboula. L'actual extrem del Mònaco es va lesionar en el passat partit de la lliga francesa contra el PSG i haurà d'estar entre 3 i 5 mesos de baixa. El català va entrar com a suplent a la primera part per la lesió de Chadli però es va haver de retirar a la segona quan va notar un fort dolor a la part posterior de la cama.

En un principi, es pensava que podria estar unes setmanes fora dels terrenys de joc però les proves mèdiques han confirmat que pateix una lesió al tendó dels isquiotibials i ha de passar pel quiròfan. El club parla d'un període de baixa d'entre 3 i 5 mesos que dificultarà que el futbolista torni a jugar aquesta temporada amb regularitat.

Mboula, de 19 anys d'edat, havia començat la temporada jugant algun partit de titular però la mala trajectòria del Mònaco el va dur a la suplència. El canvi d'entrenador de Jardim per Herny no va modificar la tendència i quan diumenge va tornar a jugar contra el PSG feia més d'un mes i mig que no saltava a la gespa.

COMENTARIS